Poster: Hoe stop je met piekeren?

Het komt me regelmatig voor. Overdag heb ik het druk, druk, druk, maar wanneer ik ‘s avonds moe in bed kruip, kan ik de slaap toch niet vatten. Hoe ga ik die deadline halen? Is het wel een goed idee om dit weekend af te spreken met vrienden? Zou ik niet beter …? Piekeren heet dat vervelend beestje. In deze poster geef ik je enkele tips hoe je stopt met piekeren.

De affiche ‘10 ways to stop worrying so much’ kan je gemakkelijk downloaden en printen op A4. Vind je hem leuk? Heb je nog een tip? Laat het me dan weten door een reactie hieronder te laten. Dat vind ik keitof!

Download de poster 10 ways to stop worrying so much.

Heb jij ook een onderwerp dat je graag in een poster wil gieten? Stuur dan een mail naar nathanella.monsaert@gmail.com voor meer informatie.

Infographic 10 manieren om te stoppen met zorgen te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *