10 vriendenvragen aan mezelf

Vroeger in de lagere klas had ik een vriendenboekje waarin mijn klasgenoten hun favoriete boek, film en avontuur in pende. Iedereen vond dat superleuk om te doen. Jammer genoeg heb ik dat boekje niet meer. Maar het leek mij een leuk idee om mezelf voor te stellen op basis van die vragen.

1. Wie ben jij?
Nathanëlla Monsaert, geboren op 15 mei 1981 in Zottegem. Momenteel woon ik in Schellebelle.

2. Wat heb je gestudeerd?
Grafisch vormgeving en digitale media – Arteveldehogeschool
Journalistiek – Arteveldehogeschool
Stripauteur – Syntra

3. Wat doe je van job?
Ik combineer mijn redacteurschap met mijn grafisch- en tekentalent. Ik ontwerp brochures, flyers, e-books en magazines van a tot z. Ik bepaal de invalshoek, zoek achtergrondinformatie, contacteer experten om te interviewen, schrijf artikels, giet alles in een lay-out en stippel ik een marketingcampagne uit om zoveel mogelijk lezers aan te trekken.

4. Wat doe je het liefst in je job?
Alles! Gewoon een magazine of een e-book zien groeien van een schets op papier tot een product om fier op te zijn, vind ik gewoon de max!

5. Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
Gaan eten met vrienden
Tekenen: ik maak regelmatig kattenportretten en beschilder totebags met dierencartoons.
Wandelen: ik ben opgegroeid met 2 honden Laïka en Bonnie en daar ging ik vaak mee gaan wandelen langs de Schelde. Ik mis hen enorm.
Ik ben dol op series, maar ik probeer om het tv-kijken te beperken
Lezen

6. Wat schotel jij voor als ik bij jou kom eten?
Aperitiefhap: paprikachips, gespietst fruit
Voorgerecht: bruschettas
Hoofdgerecht: Lasagne of balletjes in tomatensaus met ovenfrietjes
Dessert: zelfgemaakte tiramisu

7. Waar ben je op vrije, mooie zomerdag?
Met een vriendin de stad, op een terras aan het lunchen
In mijn eigen tuin met een goed boek
Op mijn fiets een toertje aan het doen rond de Schelde

8. Aan welke realityserie zou je eens willen deelnemen?
Aan Dinner Date. Dat is een Brits programma waarbij een man of vrouw op basis van 5 menu’s 3 dates kiest. Nadat hij of zij bij hen is gaan eten, kiest hij of zij 1 winnaar. Samen gaan ze dan eten op restaurant.

Ik zou graag eens willen koken voor een blind date en zien of mijn kookkunsten zo goed zijn dat ik win.

Enig probleem, ik heb een vriend.

9. Wat ontbreekt er in je leven?
Een hond. Elke dag zeg ik tegen mijn vriend dat ik een hond wil. Maar dat is op dit moment niet mogelijk omdat we alle twee voltijds werken en we willen niet dat onze hond urenlang alleen thuis moet zijn.

10. Wat maakt jou ontzettend gelukkig?
Een complimentje krijgen. Niet voor het complimentje op zich, maar het besef dat ik iemand geholpen heb, blij hebt gemaakt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *